Header Ads

Daily Mail vlerson punimet e Adrian Limanit - Shiko fotot

Disa punime artistike te mrekullueshme nga 21 vjecari Adrian Limani (Presheve), i cili po terheq vemendjen e shtypit te huaj dhe eshte vlersuar pozitivisht per talentin e tij. Gazeta angleze "Daily Mail" ka publikuar disa prej punimeve te Adrianit te cilat ne po i sjellim sot perpara jush.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.