Header Ads

Elvana, Flori dhe Dj Andy Gramm neser (e shtune) ne New York

Elvana Gjata, Flori Mumajesi dhe Dj Andy Gramm shoqeruar dhe nga Dj Bengji, mbajne neser ne Manhatan te Nju Jorkut, nje koncert per komunitetin shqiptar ketu. Ne e kemi te konfirmuar se treshja ka mberritur sot ne Nju Jork dhe neser (e shtune) jane gati per PARTY! Per me teper kliko ne reklamen qe shoqeron kete lajm.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.