Header Ads

Ylli Limani - Mbi yje - Shiko videon

Muzika ne Shqipe nuk kam medyshje sesa vjen dhe permiresohet."Lart mbi yje" e Ylli Limanit eshte nje shembull. Kenge e thjeshte dhe shume e bukur,sepse ndihet qe kendohet me shpirt.Video e thjeshte, e paster, por shume e kendeshme.Tip ky! Nje nder talentet e reja me te mira te vitit.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.