Header Ads

Hekuran Krasniqi - Dasma shqipetareKjo kenge eshte shume e bukur e mua s'me besohet qe kam harruar ta postoj.Hekurani ka bere nje pune shume te mire si me kengen ashtu edhe me videon. Volumin lart dhe Nisja!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.