Header Ads

Nickola Shkreli gjate xhirimeve te "Low Winter Sun"

Aktori me origjine shqiptare Nickola Shkreli eshte duke xhiruar nje film te ri, i cili titullohet "Low Winter Sun" (Djell i vaket dimri) me regji te Ernest Dickerson. Ne kete film prodhim i kanalit te njohur AMC, Nickola interpreton ne rolin e Gus, dhe me poshte ne po ju sjellim disa foto nga mbrapaskenat e xhirimeve.Nderkohe per te gjithe te interesuarit,Nickola Shkrelin mund ta gjeni dhe ne filmin horror "Hostel 3"


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.