Header Ads

G4SHI - WEIRDO - Shikoje Videon Ketu!

Nje tjeter kenge nga albumi i G4SHI e cila publikohet ne video nga rreperi, nje tjeter kenge qe ne na pelqen, por po mendoja se videoja do kish dale shume cool sikur te ishin perdorur gjate gjithe kohes efektet e kalejdoskopit dhe pasqyres. Nderkohe...po i hidhja nje sy librarise.Te gjitha libra gatimi! Hahahahahaha! Weirdo! lol


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.