Header Ads

Malda Susuri - Larg Vetes

Malda ndoshta ju kujtohet nga pjesmarrja ne TopFest ku ajo ka konkuruar me kete kenge e pavarsisht se kenga nuk pati shume sukses une mendoj qe eshte kenga e saj me e mire dhe mua me pelqen shume. Duhet degjuar disa here per tu  mesuar veshi,por padyshim nje kenge interesante.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.