Header Ads

Rita Ora fillon te korr sukses dhe ne Amerike e Australi

Rita Ora pas suksesit ne Angli me ne fund ka arritur te kete sukses dhe ne Amerike e Australi ku kenga e saj "R.I.P" po ngjit majat e klasifikimeve radiofonike/shitje te Billboard. Kete jave kjo kenge shfaqet ne klasifikimin e Kengeve dance me te degjuara ne klube (vendi i 4),e Kengeve ritmike (vendi 26),Kengeve premtuese (vendi 24),Kengeve me popullore (ne Amerike,vendi 34) dhe ne vendin e tete te Kengeve me te shitura ne internet per Australine. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.