Header Ads

Dhurata Lipovica per Arton Humollin - Foto

Modelja Dhurata Lipovica, pozon per fotografin Arton Humolli ne keto foto fantastike me rastin e 100 vjetorit te pavaresise. Per mendimin tone jane fotot e ideuara dhe realizuar me bukur per kete pervjetor! Pune fantastike!
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.