Header Ads

Etnon - Pergjithmone

Etnon jane nje nder grupet tona me te mira,problemi eshte se kohet e fundit po duket sikur po perserisin veten. Shpresojme qe te mos bien dhe keta, ne te njejten gracke si Blero, NRG Bend etj.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.