Header Ads

Jericho - Nentor i ftohte - Shiko Videon ketu!

Jericho gjithmone sjellin kenge te bukura dhe "Nentor i ftohte" nuk kish si te ish ndryshe. Kenga e thjeshte, por zeri i ndjere ben qe te mbetet ne mendje dhe te percjell tek degjuesi dhimbjen dhe te ftohtin e nentorit te Jericho.Videoja  eshte nje gjetje e bukur, qe tregon se nese artistet tane mendojne pak me shume, mund te shpenzojne me pak e serisht te percjellin tek shikuesi idene e deshiruar.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.