Header Ads

Gold AG ne kameren e fshehte te "Busted"

Per ata qe nuk e dine "Busted" eshte nje program me kamer te fshehte  (per personazhe te njohur) i cili transmetohet ne televizionin Alsat-M. Midis personazheve te shumte si Big Mama,Adelina Tahiri, Tuna etj, pre e kesaj "loje" ka rene dhe rreperi nga Kosova Gold AG. Te them te drejten dhe pse emisioni eshte interesant, keto situatat ne te cilen i vendosin personazhet, jane jonormale. Ju do shikoni videon e per Zotin s'po mundja me qesh se po mendoja qe gjera te tilla ndodhin ne vendlindje eeeee nuk di pak me zarar. Me ma be mua menaxheri im kete loje? Pfffff! Jo e kisha pushuar nga puna, po i kisha punu ndonje rreng qe kurr mos ta merrte vesh se ja kisha bere une e te qendronte me koke pas shpine tere jeten lol.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.