Header Ads

Mihrije Braha ft Labinot Rexha (Noti) - Inati

Me fal...a thote ky ne kenge "S'po ma var"? Qyyyyy dhe kete duhej te degjonim ne kenge lol. Plasen tani keto kenget tallava + folk+ pop+dance, vetem pjesa rrep i mungon.Po kalamani kur del apo s'lejon Mihrija me te re se vetja ne video hahahahhaha. E cfare emri ti veme kesaj rryme?  Nejse, kenga per Jashaaaaaa eshte shume e mire.Mihrija si shpirt!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.