Header Ads

Shakull - Censura - Degjoje ketuPo qe me pelqen kjo kenga mua! E kam sinqerisht! Shpresoj qe kjo te jete kenga e rradhes qe do te realizohet ne videoklip nga Shakull. Teksi eshte pak punk,por qe pershtatet me muziken dhe nizeeee!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.