Header Ads

Shqiptaret e NY festojne pavarsine ne Times Square-Shiko Videon

Nuk pati organizim,nuk pati shpenzime,nuk pati torte,nuk pati politike.Thjesht nje thirrje nepermjet rrjeteve shoqerore dhe fjala-fjales, e te gjithe shqiptaret u mblodhen per te ngritur flamurin ne qender te Nju Jorkut. Boll perbuzet njeri-tjetrin, por mendoni pak me gjere.Ndryshimi midis shqipetareve ketu dhe ne Tirane, ishte se ketu dolen te gjithe per nje interes te vetem; Te festojne te qenit shqipetar dhe te lire.
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.