Header Ads

10 Modelët më të mirë të vitit sipas Albaniac


Adnan Gjinaj 

Adnan Gjinaj eshte modeli shqiptar me i mire i vitit sipas Albaniac. Pasi ka sfiluar ne pasarela per shume prej stilisteve me te njohur te veshjeve per meshkuj ne bote,Adnan eshte shfaqur ne editorialet e revistave te njohura si Hero,Apollo,Novo,Gq,Sense etj dhe eshte prezantuar si model kryesor ne katalloget e Kenzo,Burberry Prorsum etj. Qe prej zbulimit te tij ne 2010 kur u shpall si nje prej 10 modeleve me te rinj me te mire ne bote, karriera e Adnanit nuk ka pasur te ndalur. Ai eshte pjese e agjensive Ford (Paris), Scoop Models (Kopenhagen),Wilhemina (Nju Jork), Premier M. Management (London).


 9 Modelet e tjere
 
Niko Pepaj

Patrick Rukai

Valon Kaba

Ledio Mehmeti

Kristjan Demiraj

Jeton Gurguri

Meti

Gerald Biba

Ani Saliasi

1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.