Header Ads

20 Videokenget me te mira te shqiptareve ne gjuhe te huaj


Artistet shqiptare vitet e fundit kane filluar te prodhojne perhere e e me shume kenge ne gjuhe te huaj duke tentuar tregun europian e ate boteror,nderkohe qe shume shqiptare apo artiste me origjine shqiptare po arrijne suksese ne skenat nderkombetare. Kjo na shtyu qe kete vit,per here te pare te realizonim nje topliste me kenget me te mira ne gjuhe te huaj te kengetareve shqiptare per 2012. Sic e shikoni lista eshte jo vetem interesante,por dhe shume cilesore. Shkarkojini keto kenge dhe keni muziken me te mire per cdo party!  Nga 1-20 nisja! 
 
 
 
 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.