Header Ads

Dafina Zeqiri ne pergatitje per albumin e trete


 Eshte zyrtare dafinatore lol. Dafina Zeqiri ka konfirmuar se eshte duke punuar per albumin e saj te trete, i cili po mendojme se do te publikohet gjate vitit te ardhshem.Duke pasur parasysh miqesite dhe perpjekjet e fundit te Dafines, po mendojme se me teper kenge ne anglisht do degjojme ne kete album i cili gjithashtu parashikojme te jete dhe me i formuari artistikisht i kengetares. Me kembe te mbare!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.