Header Ads

Eliza Dushku do interpretoj ne serialin "The Saint"

Eliza Dushku te henen fillon xhirimet per nje serial te ri televiziv i cili titullohet "The Saint". Ky serial eshte nje riprodhim i serialit anglez me te njejtin titull, i cili ka qene mjaft i suksesshem ne vitet '60. Ajo do te luaj rolin e Patricia Holm, nje punonjse policie e cila bie ne dashuri me Simon Templar (interpretuar prej Adam Rayner) nje kriminel qe pasi vjedh i jep leket per bamirsi. Seriali ende nuk eshte blere nga ndonje kanal televiziv, por duke pasur parasysh se tashme trupes regjizoriale i eshte shtuar dhe emri i Roger Moore ( i cili ka interpretuar ne serialin origjinal), nuk besoj se do jete aq e veshtire.

Ja nje fragment nga seriali i vjeter:
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.