Header Ads

Eliza Hoxha dhe Flaka Krelani -100 vjet muzike


Perse nuk ben me Eliza kenge te tilla? :(  Kengen e trete "Kthehu" e kam pas shuuuume fiksim!Ajiii sa kujtime!

1-Me ritem do vallzoj
2- Pendimi 
3- Kthehu

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.