Header Ads

Enver Gjokaj ne serialin Dexter

Tani qe fillojne pushimet e fundvitit, te gjithe e dime qe me te ftohtin e boren, kemi tendencen qe te rrime ne krevat pak me gjate, me nje moka te bardhe ne dore (dmth une per vete) dhe te shikojme cfaredo qe te kete tv. FIksim! Nderkohe do ishte me e udhes qe ti planifikoni disi programet dhe ne vend te shikoni cfare t'ju zere komanda, perse nuk e vendosni nje dvd gati? Ja pershembull, DVD e serialit Dexter i cili eshte nje nder me fantastiket e momentit, por dhe sepse ne sezonin e fundit ne te interpreton dhe aktori shqiptar Enver Gjokaj. Enveri luan ne serine e pare, ku vritet nga Dexter ne menyre tralalaatralalalaaaa, sepse ka kryer nje krim shume te tmerrshem. Ja disa prej fotove nga ky episod, te cilin mund edhe t'ja beni dhurate ndonje miku qe i doni te miren lol.   


ose shikojeni online ketu :)No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.