Header Ads

Lere Redonin Rehat!


Nqs nuk e keni marre vesh ende, mesoni se ish e dashura e 150 e Redon Makashit,Elda Koci ka vendosur te botoje nje liber ne te cilin do te tregoje per historine e saj shekullore me Redon Makashin. Ne qarqet artistike nuk ka njeri qe nuk e di kete histori fale tregimeve te Eldes, por mesaduket tashme i duket e arsyeshme ta mesoj dhe pjesa tjeter e Shqiperise. Nuk ka histori dashurie ketu, eshte thjeshte nje histori terhiq e mos e keput. Histori qe i ka fillimet qe ne shekullin e shkuar, e teksa Elda pretendonte se ishte e dashura e tij, Redoni asnjehere nuk e ka bere publike e te dy e kane ditur shume mire se Redoni ka pasur dhe te dashura te tjera tere kohes. Kjo vajze arriti deri aty sa dhe deklaroi ne gazete se po fejohej me Redonin te cilit i iku petulla kur e lexoi dhe e kundershtoi menjehere. Ky liber ka shume mundesi te mos publikohet fare, pasi e dyshoj nese Redoni do e lejoj, por per Elden ka ardhur koha te kthehet ne realitet dhe ta lere Redonin rehat! Jallaaaaa ndonjehere te vjen ta mallkosh bibilushin se sheh c'te ben!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.