Header Ads

Imazhet e para nga "Dance Me" te Vildane ZenelitKeto jane imazhet e para nga videoja "Dance Me" e Vildane Zenelit, e cila tashme ka perfunduar se edituari dhe pritet te dali ne transmetim.Vildane shpesh here ka treguar nepermjet Twitter,se mezi pret qe fansat e saj ta degjojne kengen, pasi ka per t'ju pelqyer shume.Ne shpresojme te njejten gje dhe nga pamjet duket hot! Tani...si do te ndodhte ndryshe, eshte Veldania aty :)

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.