Header Ads

Shkumbin Ismaili - A me ke thene ti vete - Shiko Videon


Une per nje moment kujtova se ishin Elita 5. Shume ze te ngjashem, qe normalisht po e them ne forme komplimenti.Kenga eshte e lezetshme po ashtu dhe videoja, e zeri fantastik.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.