Header Ads

Vedat Ademi mban koncert ne Nju Jork


Te djelen me date 23 dhjetor Vedat Ademi do te jet ene Nju Jork ku do te mbaj dhe nje koncert per shqiptaret ketu ne Sutra Lounge te Mahantanit. Koncerti fillon ne ora 8 te mbremjes dhe bileta eshte 25 dollare.Kush do shkoje?

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.