Header Ads

All Access ne shtepine e Noizy - Video


Kjo eshte hera e pare qe e shikoj kete emision "All Access" i cili eshte pak a shume si versioni i Cribs qe transmetohej ne MTV. Gjithsesi e kane realizuar bukur. Seri interesante dhe Noizy tip si gjithmone.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.