Header Ads

Blero pyet A e ka kopjuar klipin Elvana Gjata nga HIM?


Blero ka postuar dje nje mesazh ne llogarine e tij te Twitter ku ve ne medyshje origjinalitetin e videoklipit "Gjaku im" dhe pyet fansat e tij nese ky videoklip i Elvana Gjates ka ngjashmeri me "Wicked Games" te HIM apo i duket atij keshtu? Me poshte ne po ju sjellim te dyja videoklipet.Llogarine e Bleros ja ku e keni. Tregojini!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.