Header Ads

C'ndodhi me NRG Band?


Perse nuk bejne me kenge kaq te bukura sa dhe kjo? Me kish marre malli per ta degjuar "Veq edhe nji here". Shpresoj te rikthehen ne fillimet e tyre...te mrekullueshem kane qene!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.