Header Ads

D.M.K. -- Kujt i shet pordh?Hahahahahhahahaa! Ja dhe kete e degjuam lol. Pavarsisht se me erdhi per te qeshur, teksti eshte mese i goditur e shiheni kur kjo kenge te behet hit. Kujt i shet pordh? Mua m'shet pordh? Jo me mua laliiiii! Te ha Buba! Hahahahhahaha! Fiksim!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.