Header Ads

Ku mund ta gjeni prezantuesin radiofonik Prolifik.

Prezantuesi me origjine shqiptare Prolifik, duket se e ka nisur vitin persembari.Pervec programit ne NBC ai tashme eshte transferuar nga Konektikati ne Pensilvenia  ku drejton emisionin radiofonik te nates ne Q102 ne Filadelfia (Yeah! Shqiptaret e Filadelfias, mbeshtetni shqipen!) Nderkohe mund ta keni degjuar dhe ne 104.5 FM ku ka marre intervistat e artisteve ne "Winter Jam", mund ta shikoni ne Music Choice, Wild 105.7 dhe 96.7 ne Atlanta etj etj. Prolifik eshte ngado, duke u shnderruar keshtu dhe ne te parin personalitet radiofonik me origjine shqiptare qe arrin nje sukses kaq te madh ne Amerike. Nje kuriozitet te vogel, perpara se te behej kaq i njohur ne radio ai ka qene dhe rreper. Tatatatatata!Me poshte mund te ndiqni nje video ku ai interviston kengetarin Cody Simpson, eshte ne anglisht po hajt se dini juve.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.