Header Ads

Labi ve ne pune Noren,Zanfinen,Ermalin,Dafinen,Shpatin Tunen etj.

Shume prej jush mund ti kene pare tashme, por per ata qe nuk kane mundur, ja ku jane disa video interesante te kengetareve tane te cilet Labi  ne "OP Labi Party 2013" i vuri te punojne ne profesione te tjera. Nora si faturino? Zanfina si punetore Lavazhi? Shpati si kamarier? Fantastike! Hahahahahaha! Hmmm Dafina Zeqiri dhe Blero se bashku? Jallaaaa paska ngrire ferri! Ok ndiqini se jane cool!

Ps. Ku e keni marr kete kerrin ne Rugov' a? Hahahhahahahahahaha


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.