Header Ads

Rita Ora ne lidhje me Evan Ross?


Te pakten keshtu thote Page Six e NY Post, duke treguar se Rita dhe djali i Diana Ross, jane pare duke u puthur ne nje klub te Manhatanit javen qe shkoi nderkohe qe nje tjeter burim tregon se te dy kane kaluar se bashku vitin e ri. Thoshin dashuria te verbon, po nuk e besoja une...jalla mi goc

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.