Header Ads

Alketa Vejsiu "Stay" nga Shakespeare Sisters


Kjo eshte nje kenge qe une e kam shume qejf. Tani, Alketa nuk pritej te arrinte interpretimin e Shakespeare Sisters, por mendoj se dhe versioni i saj ishte i mire.Shume cool skenografia.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.