Header Ads

Elvana Gjata e ftuar ne finalen e X Factor Albania


Surprize, surprize! OH YEAH! E degjuat (ok lexuat) shume mire! Elvana Gjata do jete e ftuar ne finalen e "X Factor Albania"! Ky lajm eshte 100% i konfirmuar dhe ne jemi shume  te gezuar. Duket se finalja e "X Factor Albania" do jete nje bombe e vertete dhe ne jemi te sigurte qe Elvana is gonna kill it!!! Tarratatatatattaa mezi po presim! Sa per fituesen e "X Factor"...kush do me ja dit, se ndaj do e shohim ne lol
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.