Header Ads

Eliza Dushku dhe Flo ne fushaten NOH8


Eliza Dushku dhe Flo (Florina Kaja) i bashkohen fushates publicitare kundra "Propozimit kalifornian 8" i cili ndalon te drejtat martesore te cifteve te se njejtes gjini. Ne kete fushate kane marre pjese pothuajse te gjitha figurat e njohura te televizionit, muzikes, modes dhe kinematografise amerikane. Flo eshte shprehur haptazi per biseksualitetin e saj, ndersa Eliza njihet si pjesmarrse ne shume aktivitetet dhe avokate e flakte per mbrojtjen e te drejtave te komunitetit homoseksual ne Amerike. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.