Header Ads

Ernest Meholli perfundon filmin "Gone Back"


Regjizori Ernest Meholli, kete vit vjen me nje film me metrazh te gjate prane publikut shqiptar i cili eshte nje prodhim i "EM FilmWorks" dhe titullohet "Gone Back". Filmi ka perfunduar regjistrimet dhe montazhin, e javen e ardheshme nepermjet faqes zyrtare online do keni mundesine te mesoni me shume rreth historise se tij apo datave kur dhe ku do te shfaqet apo ndoshta dhe reklamen zyrtare te filmit."Gone Back" eshte nje drame psikologjike 80 minuteshe. Ne rolet kryesore interpretojne Astrit Alihajdaraj,Blerim Destani,Hanna Verboom,Karin Jessica Jansen, Refet Abazi,Ynli Titt.Ketu po ju sjellim disa foto nga sheshi i xhirimit.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.