Header Ads

James Biberi dhe Blerim Destani ne "England on My Roof"


Ne nuk dime shume rreth ketij projekti, pervec se regjizori i njohur Fatmir Koci ka arritur te bashkoj dy emra te njohur te kinematografise shqiptare jashte kufijve - Blerim Destani dhe James Biberi (Drive) ne te njejtin film. Behet fjale per "England on My Roof" (Anglia ne catine time), nje film me skenar dhe regji te Fatmir Kocit, prodhim i Blerim Destanit. Momentalisht ky film eshte ne procesin e montimit dhe pavarsisht se ende nuk eshte dhene nje date per publikimin e tij, mendohet se do te shfaqet perpara publikut gjate 2013.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.