Header Ads

Eurovisionin e ze semundja Rona Nishliu

Pas suksesit te Rona Nishliut vjet ne Eurovision, duket se shume vende pjesmarrese kane kuptuar se me babushka e me tralala nuk mund te perfaqsohen dot suksesshem, e per me teper talenti i vertet gjithmon can qofte edhe nga nje vend i vogel si ky i yni. Une kam 100 vjet qe e them kete po te degjon njeri? Jo! Ndaj kete vit shumica e konkuruesve qe do ngjisin skenen e Eurovision 2013 jane femra me vokal te fuqishem e balada alla - juri o juri kush e ka zerin me te mire ne kete Europe? Nuk flas ketu vetem per Bonnie Tyler e Anouk, por per dhjetra te tjera te cilat mund ti degjoni dhe ne videon e meposhtme. Ja na kopjuan dhe neve nje here. Kur them une talenti ka rendesi joooooo miku thone.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.