Header Ads

Rita Ora ne vend te pare te gjitha hitparejdeve japoneze!


Urime Rita Ores e cila gjendet per koncerte ne Japoni ku duket se i ka bere te gjithe per vete. Kengetarja me "How We Do (Party)" gjendet ne vendin e pare te hitparejdit kryesor japonez, hitparejdit radiofonik si dhe hitparejdit te videove me te shitura. Suksese Ora!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.