Header Ads

Rovena Stefa dhe Eltoni - Hajde ti - Shiko videon ketu


JASHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Kjo eshte videokenga e re e Rovena Stefes ne bashkepunim me Eltonin, njekohesisht dhe prodhimi i pare i "Te Rovi" - nje kompani prodhuese audio dhe video e krijuar nga vete kengetarja.Thoni cfare te doni une e kam qejf kete kengen. Ku e kam goten e vodkes jaaashaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Njerzit le te thone cfare te duan, por menaxherja e Rovenes duket qarte qe e njeh mire marketingun. Ju vazhdoni flsini teksa kjo ben leke, kacing kacing regjistri!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.