Header Ads

Shqiperia sipas NYPost


Ne nje shkrim ku  gazeta e njohur New York Post, krahasonte krimin ne qytet me rajone te ndryshme te botes, normale qe nuk mund te mungonte dhe Shqiperia. Ja ku e keni; 4 vrasje per 100.000 vete duke e krahasuar me nje prej rajoneve me vrasjet me te larta ne qytet ate te 120th Precinct. Politikanet tane thane do e bejme Shqiperine si gjithe Europa, por duket se kane kaluar dhe oqeanin me perpjekjet e tyre dhe e paskan bere si cepi i Nju Jorkut lol.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.