Header Ads

Kete jave publikohet "Identitet" i Adrian Lulgjures dhe Bledar Seikos


Ishte planifikuar te publikohej ne pese mars, por data e premieres se videoklipit "Identitet" eshte shtyre per ne 12-13 mars. Stafi pergatitor shqiptar per Eurovision ka marre kete vendim, pasi ka menduar qe do ish e udhes qe premiera te mbahej ne datat kur grupi suedez (nga stafi i Eurovision) do te vizitoje Shqiperine per te realizuar kartolinen pershendetse te perfaqsuesve shqiptare. Puna per videoklipin ka perfunduar, gjithcka eshte gati dhe vetem pritet te shtypet butoni PLAY.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.