Header Ads

Xhejn & Enxhi Kumrija - "Trees" - DEGJOJE KETU Kenge dhe interpretim fantastik i vajzave! Ma derguan kete kenge dhe me ka mbetur fiksim, nderkohe vajzat se shpejti vijne me nje kenge te re ne shqip e cila do te mbaj titullin "S'jemi me". 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.