Header Ads

Dafina Zeqiri vjen per koncert ne Nju Jork + video per "Your Love"

Dafina Zeqiri vjen per koncert ne Nju Jork me 11 maj. Koncerti do te mbahet ne "Inside Park" dhe kengetar pershendetes do te jete 7 Saraqi. Cmimi i biletes eshte $40 dhe hyrja eshte 18 vjec e siper. Ne nuk e dime nese do shkojme per shkak te disa impenjimeve te tjera, por duke qene se do jemi shume prane 50street ndoshta dhe ndalojme per pak. Kete jave Dafina ka publikuar dhe versionin ne anglisht te "Vec ti"  nen titullin "Your Love", te cilin mund ta ndiqni me poshte.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.