Header Ads

Flori dhe Gena kete jave sjellin videokengen "Jo vetem fjale"


Flori dhe Gena do te publikojne kete jave duetin e tyre i cili do ta kete premieren ne daten 17 prill ne Prishtine. Kenga titullohet "Jo vetem fjale" dhe ne kemi mesuar se gjithashtu per te do te kete dhe nje videoklip.Kur del videoklipi? Nuk do ju duhet te prisni shume, pasi dhe videoklipi do te publikohet po kete jave. Tataaaaa! Nje milion klikime Gena dhe nje milion Flori = rekord i ri?

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.