Header Ads

Bleona konfirmon bashkpunimin me Getoarin


Fjala nga kuintat e muzikes eshte se Bleona dhe Getoari i Tinguli3nt po bashkepunojne per te publikuar nje kenge se bashku. Nuk ka detaje nese do jete duet apo thjesht nje kenge e kompozuar nga Geti, megjithate ky bashkepunim eshte i vertetuar 100%.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.