Header Ads

Elvana Gjata - Kengetarja me e degjuar ne faqen muzikore Deezer


Faqja muzikore Deezer, eshte nje faqe e cila lejon 20 milion perdoruesit e saj te degjojne falas ne komjuter e celular, rreth 25 milion kenge qe ka ne arkive. Nje prej artisteve muzika e te ciles luhet ne kete faqe eshte dhe Elvana Gjata e cila me hitin e saj "Fake" klasifikohet ne vendin e pare te listes se kengeve me te degjuara Dance dhe ne vendin e 12 ne listen e kengeve me te degjuara ne toplisten kryesore (pozicionet mund te kene ndryshuar ndersa na lexoni). Ajjjjjjjjjjjjjjjj! Suksese Elvana on to the next one! Excuse me miss, but didn't I tell you this? "Fake" eshte super kenge! Pike, pike ene pike! Oh me qe ra fjala...mos e lini pa lexuar numrin e ri te Albaniac ku kemi intervistuar treshen Elvana Gjata,Flori Mumajesi dhe Andy Gramm. Yep! 1
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.