Header Ads

Gjiko - Bari Terla ( Shllajferic' )


Gjikon e keni pare ne videon e fundit te Gjires "Psikopat" dhe me "Bari Terla" ai ka aprovimin tone. Shume kenge e mire! Ai mund te mos jete i njohur ende por nga kenget e fundit hip-hop qe kane dale kete muaj, kjo definitivisht eshte me e mira.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.