Header Ads

InNomine Alex - Red Light Paradise - Shiko Videon Ketu


InNomine Alex eshte nje artist nga Shqiperia i cili sjell nje stil te vecante ne skenen shqiptare (goth/anime/emo) dhe e ben kete me sukses. Stili dhe videoja jane cool e me pelqejne, kenga gjithashtu eshte e bukur, por mendoj se ka nevoj per nje orkestrim me te mire. InNomine Alex ka nje ze shume te mire dhe shpresoj qe ne te ardhmen te sjelli sa me shume muzike, sepse skena jone ka nevoj per me shume larshmeri. Tip ky!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.