Header Ads

Met - Sa e ke numrin - Shiko videon ketu


Oh sa kenge e lezetshme dhe Met ka nje ze shume te mire. Me vjen mire te shoh kengetare te rinj qe sjellin freski dhe  jane ende te paprekur nga "rregullat" e biznesit muzikor. E njejta gje shkon dhe per videon. E thjeshte dhe rinore pa egzagjerime idiote e qe nuk percjell imazhin rinor shqiptar e jo te nje realiteti qe shumica e artisteve tane bejne sikur e njohin. :p

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.